Šťastné chvíle Patricie Pagáčové: Po rozchodu s manželem má důvod k radosti

[chooze:gallery;value:34616]

​Kromě herectví je Patricie Pagáčová i maminkou na plný úvazek. Oblíbená herečka na sociálních sítích zveřejnila, že její dcera ve středu oslavila 3. narozeniny. "Princezna moje, všechno nejlepší, lásko," popřála své milované holčičce herečka. 

S fanoušky se podělila i o krásný moment, kdy dceru s úsměvem objímá. Malá Bibi své narozeniny rozhodně nepodcenila a převlékla se za princeznu Elsu z Ledového království. "Tak to bude Elzovej dort ? Všechno nejlepší," popřál Bibi influencer Táta na druhou.

[chooze:article;value:555978]

Roztomilý snímek maminky s dcerou ocenily i některé kolegyně Pagáčové. Srdíčky jí ho okomentovaly herečky Tereza Brodská a Petra Nesvačilová. Právě ta se sama nedávno objevila v roli expřítelkyně doktora Mraka v seriálu Jedna rodina, kde Pagáčová hraje embryoložku Olgu.

Herečka lásku k dětem dává najevo i na dobročinné bázi. Nedávno se zapojila do sbírky pro Klokánka. "Sbírka pro Klokánka se povedla na výbornou. Šest úplně narvanejch dodávek, moc děkuju všem, co jste dorazili a přivezli věci pro děti. Ani nevíte, jak velká pomoc to je," sdílela před pár dny Pagáčová.

Herečka Patricie Pagáčová o roli v seriálu Jedna rodina. Podívejte se na video (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.