Šťastný vztah Harryho a Meghan je lež, tvrdí jejich přítelkyně. Dávno žijí od sebe

Ačkoliv by se mohlo zdát, že princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová jen nelítostně střílí kolem sebe, opak je zřejmě pravdou. Pár v poslední době utrpěl několik ran, které podle jejich dlouholeté přítelkyně Lizzie Cundyové měly významný vliv na jejich vztah. Právě o tom se rozpovídala pro deník Mirror.

Lizzie zřejmě došla s párem trpělivost poté, co manželé na stránkách své neziskové organizace Archewell Foundation zveřejnili video, ve kterém oznámili výherce ocenění jejich nadace. Ve videu působí, jako by mezi nimi bylo vše v naprostém pořádku.

"Jaké překvapení," reagovala ale na video Lizzie ironicky. "Harry a Meghan mají společné video na zahradě jejich domu a dávají cenu mladým lidem. Nikoho tím ale neoklamou. Už delší dobu žijí odděleně," prozradila.

[chooze:article;value:514816]

​"Meghan byla neobvykle dlouho mimo veřejný život. Nechala jet svého manžela na korunovaci samotného. Nikdo je spolu neviděl dlouhé měsíce, a když se začnou objevovat spekulace, tak najednou zveřejní záběry, kde jsou šťastnější než kdy předtím," zhodnotila Lizzie, která se s Meghan zná už od roku 2013.

Novinářka a expertka na královskou rodinu Kinsley Schofieldová deníku Daily Star řekla, že Meghan se dost možná snaží od Harryho distancovat. Minimálně prý v kariérní oblasti. "Chce, aby byla vnímána jako elegantní, sofistikovaná a ambiciózní," řekla.

Tým okolo Meghan a Harryho tak prý přichází s novou taktikou, aby odvrátil všechna špatná rozhodnutí, která pár v poslední době udělal, ať už jde o vydání Harryho knihy či odstoupení od smlouvy s platformou Spotify. Meghanino chování má podle Schofieldové jasné vysvětlení. "Zdá se, že cílem je stát se mocným hráčem v Hollywoodu," uzavřela.

Velké ponížení prince Harryho. Veřejně ho označili za uplakánka:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.