Stav krále Karla III. se lepší. Přišel se podívat i na koncert

Král Karel III. na pódiu londýnské Královské opery, jejímž je patronem, sklidil obrovský potlesk. Nikdo neměl do poslední chvíle tušení, že se tam objeví. 75letý monarcha rozdával úsměvy na všechny strany a dlouze si povídal s umělci a všemi účinkujícími.

Koncert, který se konal na počest hudebního ředitele opery Antonia Pappana si moc užil. Podle britských médií vypadá král unaveně, ale jednomu z umělců měl říct, že se necítí vůbec špatně.

[chooze:article;value:555447]

Že se král cítí lépe, potvrdila i jeho manželka královna Camilla. Ta to měla říct několika hostům na zahradní slavnosti, kterou královský pár pořádal v Buckinghamském paláci. Tam přijali pozvání mnohé významné osobnosti i členové londýnské smetánky. Na zahradní party se objevil například i britský režisér oscarových snímků Ridley Scott.

Některá britská bulvární média si všimla i toho, že si král popovídal s dámou v modrých šatech a klobouku. Tou byla britská moderátorka Maya Jama, která se krále zeptala, jestli se dívá na reality show.

Zatímco se král Karel III. začal poměrně pravidelně objevovat na veřejnosti a informace z průběhu léčby sdílí s Brity i celým světem, jeho snacha Kate, která se také léčí s rakovinou, se rozhodla pro léčbu v ostře střeženém soukromí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.