Štefan Margita v objetí svůdné blondýny. To je celá Hanička, píší ohromení lidé

[chooze:gallery;value:33005]

Margita se na internetu podělil o několik pikantních fotek z připravovaného videoklipu k písni Intimity, na nichž se vášnivě tiskne ke krásné blondýně. "Mám pro vás skvělou zprávu. Už tento čtvrtek ve 20:00 se můžete těšit na premiéru klipu k písni Michala Kindla Intimity," sdílel operní pěvec na instagramu.

Z celého projektu se zpěvačkou má skvělý pocit. "Děkuji krásné Martičce Kovaříkové, která obohatila klip nejen svým zpěvem, a úžasnému režisérovi Ondřeji Urbancovi. Když máte kolem sebe tolik skvělých lidí, tak je opravdu radost pracovat. Dejte mi pak vědět, jak se vám klip líbí," vzkázal svým fanouškům Margita.

[chooze:article;value:519521]

Ti si po chvíli všimli, že zpěvačka, se kterou se vdovec na fotkách objímá, je velmi podobná jeho zesnulé manželce Haně Zagorové. "Moc se těším. Ta druhá fotka, to je celá Hanička," napsala Margitovi jedna z jeho sledujících. "Na té druhé fotce mi ta žena trochu připomíná vaši paní Haničku Zagorovou," přidala se další fanynka.

I kvůli tomu se lidé na Margitův klip velmi těší. "Jste úžasný pěvec. Když máte kolem sebe tak úžasné lidi a Martička je krásná žena, tak i videoklip k písni bude úžasný. Už se těším," dodala další z fanynek.

Pocta Haně Zagorové. Margita představil bankovku s její tváří (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.