Štefánková z Peříčka je za vodou. Už si ale nevydělává erotikou

[chooze:gallery;value:33606]

​Diváci si Janu Štefánkovou (49) pamatují z televize Nova, kde zářila koncem 90. let. Moderátorka erotického pořadu Peříčko byla jednou z nejznámějších tváří obrazovky. Bývalá playmate neboli modelka pózující pro časopis Playboy se nyní ale věnuje úplně něčemu jinému a vydělává pořádný balík peněz.

"Posledních 15 let se živím vlastně prodejem realit, působíme hlavně v oblasti Indického oceánu. Pořád je to Mauricius a Seychely, které se mi staly osudnými už od roku 1994. Je to neuvěřitelných 29 let. Poté co se mi narodili synové, jsem se úplně stáhla ze showbyznysu a jsem ráda, že jsem se dostala do byznysu. Moc si toho vážím," popsala svůj život Štefánková.

[chooze:article;value:525598]

Přestože se stáhla z veřejného života před mnoha lety, stále ji v Česku lidé poznávají. "Je to neuvěřitelné, ale je pravda, že to Peříčko muselo v lidech zanechat nějakou stopu. Mnohdy třeba zareagují na můj hlas, když promluvím, tak lidé zvednou oči a řeknou, že mě znají," řekla bývalá moderátorka.

Když chce, tak ale umí být skoro neviditelná, i když ve svých téměř 50 letech vypadá pořád skvěle. "Je pravda, že umím hodně změnit svůj vzhled. Když se jdu proběhnout se psem, tak vypadám jinak. Když nechci být poznaná, tak mě zkrátka lidé nepoznají. Ale když chci, tak se dokážu svému vzhledu z devadesátek přiblížit," podotkla se smíchem.  

[chooze:article;value:525390]

​Už v devadesátých letech si byla jistá, že v Česku žít nechce. "Já bych své děti chtěla vychovávat na Seychelách. Ačkoliv to v Česku miluju, tak si myslím, že bych tu už asi nedokázala žít. Děti by tu asi byly nadšené, to si dokážu živě představit, ale já už bych tu asi nebyla spokojená," prozradila tehdy. Její sen se stal skutečností, a ona se dokonce stala honorárním konzulem Seychelské republiky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.