Štěpán Kozub vytřel fanouškům zrak. Ukázal, jak se mu daří po vážné nemoci

[chooze:gallery;value:34349]

​Ostravský bavič Štěpán Kozub se zotavil po vážné nemoci a vypadá už mnohem lépe. Se svými fanoušky se podělil o fotografii z prosluněné procházky. "Hezkou neděli vám všem," vzkázal Kozub na instagramu.

Zdá se, že dodržel, co si v lednu slíbil, a opravdu začal více dbát na svůj odpočinek. "Volný čas, domov, relax, příroda, herec, žádná práce," dodal komik v několika hashtazích. Na začátku roku mu totiž zkolaboval organismus a Kozub si poté uvědomil, jak málo času věnoval sám sobě.

[chooze:article;value:536520]

Do práce se i tak brzy vrátil, tentokrát však s vědomím, že v životě je třeba mít nastavený balanc mezi povinnostmi a odpočinkem. "Měl jsem hodně času přemýšlet, hodně času odpočívat. Tělo si řeklo 'stop'. Pomalu ho opět startuji do nových dnů. Teď už ovšem vím, že na to musím jít trošku jinak," svěřil se Kozub v polovině ledna sledujícím.

Aktuálně se bavič věnuje svým vystoupením v projektu BUMBUM Comedy, který přináší úsměv řadě milovníků improvizovaných show. "Chlape, drž se a buď furt ta naše svíčková s knedlíkem. Jsi fakt borec," vzkázal Kozubovi jeden z jeho fanoušků.

Chci vyprodat Strahov, říká o svém cíli Štěpán Kozub. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.