Stolujte a vařte stylově s vychytávkami od Magisso

Mnohým z vás už finskou designovou značku Magisso nemusíme představovat. Jejich chytré vychytávky do kuchyně a k jídelnímu stolu jsme si zamilovali na první pohled, dotyk a použití.

70602.70604.006

Dávkovač mycího prostředku

Magisso si i pro tento rok připravilo pár novinek. A jednou z nich je praktický a stylový dávkovač mycího prostředku, který jednoduše připevníte do dřezu nebo vedle nej. Skutečně geniální řešení, jak chytře ukrýt mycí prostředek a zároveň ho mít stále po ruce.

Magisso Dávkovač mycího prostředkuDávkovač jaruDávkování mycího prostředku do dřezu

Lis na citrusy

Další novinkou představenou jen nedávno je ruční lis na citrusy Bulb (v překladu žárovka), který má ergonomický tvar a padne tak do ruky každému. A co víc, díky dvěma stranám s rozdílným průměrem s ním můžete jednoduše odšťavňovat jak malé limetky a citróny, tak i větší pomeranče a grepy. Stylový a praktický doplněk do každé kuchyně.

Magisso ruční lis na citrusyMagisso ruční lis na citrusyMagisso Lis na citrusy

Chladící karafy a nádoby

Kromě novinek najdete v nabídce Magisso také oblíbenou řadu chladících nádob a karaf, které sklidily úspěch v nejedné domácnosti a restauraci. Chladicí nádoby z kolekce Cooling Ceramic Barware mají elegantní design a zároveň přirozeně chladí – stačí je před použitím namočit na minutu do studené vody. Pórovitá terakota vodu nasaje a postupně se z ní vypařuje, čímž se přirozeně ochlazuje obsah nádoby po dobu až 4 hodin. V nabídce najdete malou karafu a velkou chladicí karafu, chladicí nádobu na víno, šampaňské nebo i nádobu na led.

Chladicí nádoba na víno Magisso Chladicí nádoba na víno MagissoChladicí nádoba na Champagne Magisso Chladicí nádoba na led Magisso 70640.002

Servírovací nádoby

Chladicí sevírovací talíře a misky jsou založeny na stejným princípu jako chladici nádoby. Jsou elegantní a praktické zároveň. Udrží vaše naservírované jídlo příjemně chlazené a čerstvé. A tak jsi můžete vychutnat sushi, ovoce, zeleninu nebo různé dipy v ideální teplotě.

70610.002 70610.70650.70652.002 70618.70610.70622.001

socialblog4Terve na Facebooku Terve na Twitteru Terve na Instagramu Terve na Pinterestu

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://blog.terve.cz) zde.