Strach o Míšu Kuklovou: Prázdný pohled a smutek. Herečka řekla, co prožívá

[chooze:gallery;value:35525]

​Michaela Kuklová má za sebou náročné období, kdy bojovala se zákeřnou nemocí. O oblíbenou herečku má proto řada fanoušků stále strach. V pondělí je vylekala její fotografie, kde se mračí a kouká do prázdna. 

Zahrnuli jí proto spoustou dotazů, zda se jí v životě nepřihodilo něco zlého. "Do příběhu jsem dala fotku, na které se neusmívám, což u mě není zvykem, chápu. A hned jsem dostala dost zpráv, jestli jsem v pořádku a že mám smutné oči," popsala na sociálních sítích herečka.

[chooze:article;value:533065]

Před lety bojovala s rakovinou, a proto řadě fanoušků nahnala strach, zda se nestalo něco špatného. Pro ně má však Kuklová dobrou zprávu, je v pořádku a velmi šťastná. "3x klepu, cítím se v pořádku, nejsem ani trochu smutná a je mi moc hezky," svěřila se. "Radost ze života," připsala ke snímku, kde má zase něžný úsměv od ucha k uchu. 

Dokonce svým příznivcům připomněla, že se s ní někteří z nich mohou večer setkat. "V pondělí se těším na diváky v Chomutově," dodala herečka. "Super, že jste ok. Máme vás rádi," reagovala záhy jedna ze sledujících. "Jste nádherná žena," vysloužila si Kuklová další komplimenty.

Míša Kuklová o hrůzách při natáčení: Rozsekli jí hlavu a pořezala se (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.