Strach o zdraví oblíbeného slovenského herce. Sympaťák skončil v nemocnici

[chooze:gallery;value:34664]

Oblíbený herec vyděsil fanoušky, když na instagramu sdílel v úterý fotografii z nemocničního lůžka. Z hashtagů je dokonce patrné, že v dané době měl už dokonce po operaci. "Odkud budeš sledovat díl seriálu Nemocnice? Já přímo z nemocnice," napsal Deák ke snímku.

Pod kudlu ho dohnaly bolesti. "Byl jsem na operaci s ploténkou. Naštěstí to není nic dramatického," prozradil pro portál Nový čas Deák.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Brano Deak (@brano.deak)

Zdravotní problémy tak slovenského sympaťáka donutily na chvíli zpomalit tempo a vypnout. "Nevím, jak dlouho se budu dávat do kupy. Taková rekonvalescence je individuální. Může to trvat dva týdny, ale i déle nebo méně času," doplnil.

Rozhodně však nic nechce podcenit a stranou musely jít i pracovní povinnosti. "Mám teď pauzu. Všechnu práci jsem posunul na další měsíc. Potřebuji nějaký čas na odpočinek, abych se dokázal vrátit a ve zdraví naskočit zpět do zaběhnutého koloběhu," uzavřel Deák.

[chooze:article;value:539356]

Deáka fanoušci znají z řady slovenských seriálů. Českému publiku vstoupil bezpochyby do povědomí, když v roce 2020 zazářil ve filmu 3Bobule po boku Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a Terezy Ramby.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.