Strach o život slovenské legendy! Zpěváka museli hospitalizovat

"Vzhledem k tomu, že jsem již byla kontaktována z médií, zda je vážně pravda, že je pan Stašák hospitalizovaný, tak bohužel ano, tuto informaci potvrzuji, je hospitalizovaný v jedné z košických nemocnic," oznámila na facebooku jeho manažerka Gabriela Sedláková.

Oblíbený hudebník tak musel zrušit všechny plánované koncerty do konce týdne. Podle webu Topky.sk se jeho stav náhle zhoršil.

Sám Stašák ale uklidnil své fanoušky, kteří měli strach o jeho život. "Nechal jsem si udělat takovou generálku. Podívat se, jestli je všechno v pořádku," řekl deníku Nový Čas.

[chooze:article;value:532542]

V nemocnici zůstane minimálně do konce týdne. "Takhle všechno stíhám, všechna oddělení, abych měl vyšetření dohromady. V mém věku je potřeba sem tam na taková chodit. Už jsem byl na plicním i jinde a naštěstí mám všechno negativní," doplnil.

Stašák je jedním z nejoblíbenějších slovenských zpěváků. Nejvíce se proslavil hity Žijem, žijem, Všetkým dievčatám, V prístave túžob nebo Nikto nemá dva životy. Zároveň pracuje jako textař a moderátor. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.