Strašlivé neštěstí na dálnici. Řidič (24) a žena (20) mrtví, dítě (2) těžce zraněné

Tragická dopravní nehoda se stala na dálnici A3 v Chorvatsku v úseku mezi městy Okučani a Novska, píše web Dnevnik. Řidič osobního auta, 24letý řidič Edi Zdjelar, tam podle policie v pátek kolem 15. hodiny nezvládl řízení a ve vysoké rychlosti narazil do kamionu jedoucího před ním. 

"K nehodě došlo tak, že 24letý muž, který ve směru na Novska, narazil zezadu do kamionu s bosenskou poznávací značkou, který jel před ním ve stejném směru," uvedla chorvatská policie.

Řidič osobního auta i jeho 20letá manželka, která seděla na místě spolujezdce, na místě zemřeli. V autě s nimi navíc cestovalo i jejich dvouleté dítě, které záchranáři s vážnými zraněními převezli do nemocnice v Novém Hradišku. Kvůli těžkému poranění orgánů ho následně transportovali do nemocnice v Záhřebu.

[chooze:article;value:558227]

Zdjelar podle portálu Dalmacija Danas jen před pár hodin před nehodou zveřejnil na sociálních sítích video, na kterém je vidět, jak ve svém BMW uhání v dešti po dálnici rychlostí více než 200 kilometrů v hodině. V minulosti ho prý už navíc policie kvůli dopravním přestupkům několikrát stíhala a toto nebyla jeho první dopravní nehoda, píše web Index.

Léčba zranění po dopravní nehodě vyjde na statisíce korun:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.