Strážníci vyhnali ze sušičky bezdomovce. Chystal se tam strávit noc

Zvláštní vynalézavost ukázal v pondělí večer bezdomovec v Plzni. Při hledání místa k přespání si vybral veřejnou prádelnu. Jenže zatímco jiní by se spokojili jen s přespáním pod přístřeškem, kde se pračky a sušičky nacházely, toto ten případ nebyl.

Muž si zalezl do bubnu jedné z prázdných sušiček. Uvnitř se uvelebil, zavřel za sebou dvířka a během chvíle usnul, zatímco přihlížející lidé nemohli věřit vlastním očím. Spícího muže se jim nechtělo konfrontovat, takže si na pomoc přivolali městskou policii.

[chooze:article;value:515654]

Strážníci na místo dorazili během chvíle a muži slušně zaklepali na dvířka jeho nocležiště. "Z útrob velkokapacitního stroje jim otevřel rozespalý 29letý muž, který se stále ještě mačkal ve stísněném prostoru nerezového bubnu, když strážníkům začal vysvětlovat, že neměl v noci kde přespat," uvedla Městská policie Plzeň.

Bezdomovci policisté pouze doporučili, aby zamířil do městské charity, kde se může vyspat v posteli místo v bubnu sušičky. Při soukání se do stroje muž naštěstí nezpůsobil žádnou škodu a nikdo nepřišel k újmě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.