Streetwear Vám sluší – prohlédněte si doplňky pro opravdového sneakerheada

Čepice – na zimu i úpalné dny

Doplňky streetwear, to je must have pro všechny milovníky svobodného, nezávazného, a současně výrazného looku. Každý sneakerhead ví, že dokonce drobné detaily dokážou zcela změnit charakter celého outfitu. Jednak pouliční móda, to je nejen jedinečný a propracovaný design, ale také praktičnost. A to je vidět také v doplňcích, které nabízejí takové top značky, jako jsou: adidas, Vans, New Era či Nike. Co konkrétně najdete v jejich kolekcích?

V městských trendech nepřetržitě kralují pokrývky hlavy – to je streetwearový must have bez ohledu na část roku. Na slunečné letní dny budou ideální volbou kšiltovky. Nicméně nemusíte z nich rezignovat během chladného počasí. Trend na nošení kšiltovek během podzimu a v zimě je ve streetwearu aktuální již několik sezon – můžete si na ni také nasadit kapuci od mikiny nebo bundy. Pánské kšiltovky, to jsou různorodé barevné varianty, struktury a vzory. Pro minimalisty budou skvělou volbou černé, bílé, tmavě modré nebo popelavé modely. Chcete vyniknout? Vsaďte na vícebarevné varianty, s maskáčovým vzorem nebo květovaným potiskem. V trendech stále panuje logománie – zde se osvědčí zejména kšiltovka Nike nebo ellesse.

​Kromě klasických bavlněných kšiltovek můžete také sáhnout po nabídkách z teplé fleecové tkaniny – taková kšiltovka adidas, to je perfektní doplněk na chladné dny. Samozřejmě mezi doplňky pro sneakerheady najdete také typické beanie vyrobené z měkkých a teplých materiálů. Zaujala Vás čepice Jordan se zahnutým lemem, zdobeným Jumpmanem? A možná chcete ukázat svůj respekt ke sportovním úspěchům týmů NHL, MLB nebo NBA? V tom případě Vám jistě padne do oka čepice New Era.

Ledvinky, taštičky, batohy - praktické a stylové

Doplňky v duchu streetwearu, to nejsou pouze pokrývky hlavy. Kultovní značky svůj talent ukazují také v doplňcích, jejichž úlohou je pohodlné a bezpečné uchovávání věcí, které chcete mít po ruce. Nezáleží na tom, zda se chystáte na lekce, na setkání s přáteli, na hudební festival nebo si jdete zajezdit do skateparku. V každém situaci se chcete cítit plně svobodně – v tom Vám pomohou praktické, a přitom objemné doplňky, takové jako například ledvinka nebo batoh.

​Ledvinky se skvěle osvědčí během krátké cesty, kdy si s sebou potřebujete vzít pouze telefon, klíče a peněženku. Jednak jestli Vás čeká intenzivní den ve škole, vyrážíte na víkendový výlet mimo město nebo plánujete jít na trénink, jistě potřebujete více místa na všechny své nezbytné věci – zde přicházejí s pomocí batohy, například od adidas či jiných legendárních značek. V Sizeer si každý sneakerhead najde svůj ideál.

Je na Vašem nákupním seznamu pánský batoh? A možná hledáte streetwearový, a současně ženský doplněk? Dámský batoh v pastelové barvě nebo zdobený květovaným vzorem bude trefou do černého. Odhalte minimalistické batohy Vans navazující do skateboardingové subkultury nebo si prohlédněte nabídky s nádechem sporty, tedy batohy Nike. A to stále nejsou všechny možnosti, které na Vás čekají v nabídce Sizeer. Navštivte náš internetový obchod (https://sizeer.cznebo jednu z kamenných prodejen Sizeer a prohlédněte si všechny doplňky pro opravdové sneakerheady.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.