Střelec z Německa měl zabít spolužáka dědečkovou pistolí. Přinesl si i molotov

Ve škole v německém Offenburgu vyhasl ve čtvrtek mladý život. Teprve patnáctiletého chlapce tam měl zastřelit jeho spolužák. Den po děsivém činu vyšly najevo nové okolnosti střelby.

Mladík, který měl chlapce zastřelit, si do školy údajně přinesl zbraň, kterou vlastnil jeho dědeček, píše portál Bild. Z domu si přinesl i munici. Zabít spolužáka měl dvěma střelami zblízka přímo do hlavy.

[chooze:article;value:528475]

​Jenže 15letý chlapec, kterého měl střelec zabít kvůli žárlivosti, málem nebyl jedinou obětí čtvrtečního řádění. Když útočník vyběhl na chodbu, vystřelil i na učitelku, která se tam nacházela. Ji naštěstí jen lehce zranil.

Jako skutečný hrdina se zachoval otec jednoho z žáků, který byl zrovna ve škole. S chlapcem držícím zbraň hlasitě a jasně vyjednával. Nakonec jej dokázal přesvědčit, aby sklonil zbraň a vzdal se policii, píše portál Südkurier.

Pistole nebyla jedinou zbraní, kterou si chlapec přinesl do školy. "Při prohledávání školní budovy policisté našli a zkonfiskovali lahev na schodišti, která byla naplněná hořlavou tekutinou," řekli pro Südkurier vyšetřovatelé.

V Německu se opět střílelo. 15letý mladík zabil spolužáka:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.