Stříbrné ocenění: Příběh Ivety Bartošové opět boduje!

Český středník je největší soutěž komunikačních projektů v České republice i na Slovensku. Tradice sahá až do roku 2002. Zájem o soutěž ale podle předsedy výkonného výboru PR klubu Pavla Vlčka každým rokem roste. V letošním roce je účast rekordní. Do celkem třiatřiceti kategorií bylo přihlášeno skoro 700 projektů. Ty následně hodnotilo 120 odborných porotců.

Kategorie, kde TV Nova získala druhé místo, oceňuje týmy, které uvádějí na trh nové projekty a jmenuje se "Launch, relaunch, rebranding". Stříbrný projekt Iveta je vůbec prvním životopisným zpracováním zpěvačky na audiovizuálním trhu, jak v rozhovoru uvedl Michal Prokeš, vedoucí PR TV Nova.

Iveta Bartošová byla jednou z nejúspěšnějších českých zpěvaček. Minisérie Iveta vypráví zpěvaččin příběh od úplného začátku její kariéry. Úspěšnost projektu vidí vedoucí komunikace TV Nova Barbora Dlabáčková především v originálním zpracování zpěvaččina příběhu a také ve velké oblibě samotné Ivety Bartošové.

[chooze:article;value:518337]

​Členové oddělení komunikace TV Nova se v rozhovoru shodují v tom, že přistupovali k celému projektu stejně citlivě jako tvůrci minisérie. To znamená s respektem ke zpěvačce jako ke člověku a v neposlední řadě jako k matce.

Dvě řady, které obsahují šest dílů životopisného dramatu režírovaného Michalem Samirem, najdou diváci už nyní exkluzivně na Voyo. Zpěvačku v sérii ztvárňuje talentovaná herečka Anna Fialová. Vedle ní se ale objevují i další velká herecká jména jako Ondřej Brzobohatý, Saša Rašilov, Oskar Hes a další. Třetí a zároveň poslední pokračování Ivety připravují tvůrci právě v těchto dnech a už brzy se ho diváci dočkají!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.