Stropnického ex už má náhradu. Pohledného marketéra

Nová hvězda Ordinace, herec Daniel Krejčík, se pro rozchodu s politikem Matějem Stropnickým ukázala na veřejnosti s novým partnerem. Tím je podle webu iDnes marketér Tomáš Jirka. Fotografové je spolu zachytili na premiéře filmu Hello, Welcome, která v úterý proběhla v pražském kině Přítomnost. Z projekce pár podle portálu Expres odešel ruku v ruce.

Vůbec poprvé se spolu měli Krejčík s Jirkou objevit na akci Ples Sobje, která se odehrála letos na začátku března. Nejspíš tak nejde jen o nějaký lehkovážný flirt, ale o plnohodnotný vztah.

Se Stropnickým Krejčík tvořil pár téměř sedm let. Oba se objevili také v pořadu Výměna manželek, v němž nechali diváky nahlédnout do svého domova na zámku v Osečanech, který společně opravovali. Rozchod vyšel najevo na začátku letošního roku. Podle deníku Blesk jej způsobila nevěra Stropnického se ženou.

[chooze:article;value:562092]

Na konci srpna se ale Krejčík plánuje na zámek znovu vrátit. Čeká ho tam totiž představení. "Když jsem odcházel od Matěje, nechtěl jsem, aby se tím ohrozilo to, co jsme vybudovali a milovali. Na zámek jezdilo hodně lidí na prohlídky, založil jsem na něm divadelní festival, který by měl letos oslavit šestý ročník. A taky oslaví," vysvětlil na instagramu.

"Mám z toho společného hraní a bytí na zámku zvláštní mix pocitů. Je to už tři čtvrtě roku, kdy se tam nevracím jako domů, sem tam mě ještě navštíví pocit prázdnoty po tom nejneobyčejnějším dobrodružství, co jsem s Matějem na zámku doposavad zažil," svěřil se.

Dodal také, že nechce být za člověka, který pálí mosty, i když to není zrovna jednoduché, vzhledem k tomu, že se rány způsobené rozchodem ještě úplně nezacelily. "Lehko se mi tam jezdit nebude, ale když se něčeho bojíš, tak si na to sáhni. A vím, proč to dělám," prohlásil.

Stropnický a Krejčík ve Výměně manželek: Daniel vymyslel sladkou lest:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.