Stropnický se poprvé vyjádřil k rozchodu. Vysvětlil, jak to teď bude se zámkem

Byli spolu téměř sedm let, během kterých dokonce koupili a začali opravovat zámek v Osečanech na Příbramsku. Společně se jako pár objevili v pořadu TV Nova Výměna manželek. Tehdy si Daniel vyzkoušel na deset dní život v jiné rodině. Vztah se měl však na začátku letošního roku rozpadnout. Podle portálu Blesk stála za rozchodem nevěra Stropnického se ženou.

Bývalý šéf Strany zelených se k situaci dosud nijak nevyjádřil, učinil tak až nyní. Vyjádření ale bylo opatrné a na informace skoupé. Naznačil, že žije v Osečanech sám. Krejčík se totiž už před nějakou dobou přestěhoval ze zámku do bytu zpět do hlavního města.

[chooze:article;value:456530]

"Šestá prohlídková sezóna na zámku v Osečanech je tu, každou neděli v 10, 11, 14 a 15 hodin vás rád provedu. Jo, letos asi sám," přiznal na facebooku Matěj.

Tomu nyní dělá radost, jak postupuje rekonstrukce. "Druhé patro zámku je téměř dokončené, tady je ukázka z průběhu oprav a výsledku jedné místnosti z loňska. Opravených místností už uvidíte pět a každá je jiná. Těším se na všechny, zámek bude!" doplnil Stropnický.

Stropnický až do svých 19 let randil se ženami. Veřejně se přiznal, že je gay, v říjnu roku 2017. Učinil tak přitom jen den před volbami do Sněmovny, tehdy jako předseda Zelených.

Podívejte se, jak zámek v Osečanech vypadal koncem roku 2020:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.