Superlov startuje na Nově! Větší výhry, jiná pravidla a oblíbení lovci

Nový zábavní pořad čeká diváky v sobotu večer poprvé na TV Nova. "Superlov je skvěle propracovaná show, která celý výrobní tým neuvěřitelně baví. Je plná překvapení. Ondra dokáže otočit vtipy tak, jak by to nikdo nečekal, a nepředvídatelná je i samotná hra," nastínila kreativní producentka Veronika Mikysková.

Superlov podle ní dokáže dojmout, ale i pěkně naštvat. "Zvlášť když některému soutěžícímu držíte pěsti a v poslední sekundě ho lovci porazí. O to hezčí pohádka to ale je, když soutěžící vyhraje peníze, které mu mohou splnit sen," doplnila Mikysková. Těšit se navíc můžete na oblíbené Llvce z pořadu Na Lovu, tedy na doktora Vševěda, Kalkulátora, Kvízovou dámu, Belladonnu i pana Lišáka.

[chooze:article;value:487956]

​Sobotní show bude plná napětí. Soutěžící nehraje v týmu, ale sám za sebe. V prvním pětiotázkovém kole si nahraje nějakou částku a ve druhém kole si zvolí, proti kolika lovcům se utká. S počtem lovců roste i finanční odměna, o kterou se bude hrát. Zmenšuje se naopak časový náskok soutěžícího.

"Do posledního okamžiku nevíte, jak to dopadne. Může se stát, že soutěžící bude poměrně slabý, ale najednou se rozjede a dožene nás. Nebo naopak. Superlov je určitě bojovnější než Na lovu. Mnohem méně rozhodují naše individuální znalosti a je to více o soutěžících," popisuje doktor Vševěd.

Pravidla

V prvním kole na soutěžícího čeká pět otázek s možnostmi A, B a C. Za každou správnou odpověď získá pět tisíc korun. Pokud soutěžící odpoví špatně hned na první otázku, znamená to pro něj okamžitý konec. Pokud naopak správně zodpoví všech pět otázek, čeká ho speciální výzva, v níž může hrát až o jeden milion korun.

Ve druhém kole má soutěžící na své časomíře 60 sekund. Stejný čas mají i lovci, kteří ale soutěžícímu předloží nabídku náskoků a částek, o které může hrát. Soutěžící si následně vybere, s kolika lovci, s jakým náskokem a s jakou částkou do souboje půjde.

[chooze:article;value:492492]

​Pokud se rozhodne hrát pouze o částku nahranou v prvním kole, automaticky se utká se dvěma lovci. Pokud se rozhodne pro menší časový náskok, ale větší výhry, musí se utkat s větším počtem lovců. S počtem lovců roste i finanční částka, o kterou se bude hrát.

Samotný souboj probíhá tak, že jakmile moderátor Ondřej Sokol začne pokládat soutěžícímu otázku, rozběhne se jeho časomíra. Když odpoví správně, čas se zastaví a začnou odpovídat lovci. Hned jak Ondra začne pokládat jejich otázku, rozběhne se i jejich čas. Když oni odpoví správně, čas se zastaví a na řadě je opět soutěžící. A tak je to pořád dokola.

Pokud někdo odpoví špatně, čas běží stále dál a Sokol pokládá další otázky až do doby, než bude zodpovězeno správně. Když čas soutěžícího vyprší dříve než čas lovců, bohužel hru opustí bez jakékoliv výhry. Když ale lovcům vyprší čas dříve, soutěžící vyhraje finanční částku, o kterou souboj probíhal.

Sledujte Superlov každou sobotu ve 20:20 na TV Nova nebo o týden dříve na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.