Survivor je navždy spojil. Žaneta si z ostrova odvezla spřízněnou duši

[chooze:gallery;value:31537]

Usměvavé soutěžící Survivoru Žaneta Skružná a Andrea Bezděková si sice výhru ze Survivoru neodvezly, ale zato získaly něco mnohem cennějšího: kamarádku do nepohody. To ukázaly všem po konci natáčení, kdy si pořídily identická tetování. 

"MADE IN CZECH," pochlubily se soupeřky z ostrova s novým nápisem na chodidlech, který jim jen tak nezmizí. Žaneta tak své sledující překvapila hned podruhé, po skončení show se totiž zbavila své blond hřívy a oholila si hlavu.

[chooze:article;value:505666]

Pro Andreu bylo tetování s novou kamarádkou zároveň jedno velké poprvé. "Ája a její první kérec, a když už, tak rovnou zostra na chodidlo, že jo. Klasicky bez dramat na hrdinu, takže klobouček dolu," pochválila ji Žaneta na sociálních sítích.

Některé fanoušky překvapilo, že si Andrea udělala stejné tetování zrovna s Žanetou. "Originální místo i nápis. Čekala jsem kotník a logo Survivoru a společnou kérku i s Pepou," zmínila jedna ze sledujících. Na televizních obrazovkách si totiž lidé všimli spíše přátelství mezi Andreou a Pepou, kteří spolu drželi až do vypadnutí. Žaneta si zase byla blízká s Tomášem a mnozí z diváků spekulovali, zda se mezi nimi neděje i něco víc.

[chooze:article;value:505383]

Po sloučení se však Andrea s Žanetou začaly rychle přátelit a během slavnostní večeře na ostrově si skoro padly kolem krku, navzájem si totiž velmi fandily. Žaneta však poměrně rychle ze soutěže vypadla, takže diváci si sledování jejich kamarádství před kamerami užili jen velmi krátce. I tak se shodují, že dívky jsou jako spřízněné duše. "Mě baví, jak jste obě správně střelené, super. Na druhé chodidlo bych dal nápis: Jsem Švýcarsko," vzkázal jim jeden ze sledujících.

První shledání všech soutěžících Survivoru. Pro některé bylo i poslední (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.