Survivor Radkovi a Jackovi zničil život. Oba skončili u psychiatra

Jack se díky Survivoru těší velkému zájmu fanoušků i médií. V některých ohledech mu to ale komplikuje život a zvažuje i odchod z hotelu, kde pracuje. "Přišli Češi a 'Dobrý den, ty jsi Jack ze Survivoru!' a hned si mě fotí na recepci. Nebo řeším problémy a hosté se chovají trošku jinak," popsal. Hodně lidí se podle něj v hotelu ubytovává jen kvůli němu.

Zvažuje i omezení společenského života a večírků. "Na druhou stranu, jak jsem sám doma, tak to není jednoduché," řekl. Podobnou zkušenost má podle něj i Radek, který už "nemá normální život" a sám sebe "zavřel".

[chooze:article;value:574349]

"On je teď úplně mimo. Nedává nic na instagram, chodí na psychiatrii. On má těžký život, není s ním už jeho přítelkyně Simona," popsal Jack. K psychiatrovi prý chodí i on. "Kvůli Survivoru. Lidé si myslí, že je to úplně jednoduché. Není to jednoduché, být tam bez jídla, bez ničeho, dva měsíce a potom přijedeš. Já mám radost, že lidé chodí a chtějí se fotit, ale na druhé straně už nemám život," přiblížil důvody.

Má prý problém i věřit lidem a bere prášky na spaní. Zvažuje i přesídlení. "Mám dvě země, možná Dubaj nebo Zanzibar. Já byl dva roky na Zanzibaru. Tak možná chci jet na Zanzibar nebo do Dubaje. Mám tam hodně známých. Možná pár měsíců budu tam, uvidíme," uvedl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.