Svalovec sesadil Mareše z instagramového trůnu. Nahlédli jsme do jeho soukromí

Tomáš Chlup je nejvíc sledovaným Čechem žijícím u nás. Na instagramu má téměř 1,5 milionu fanoušků. Dokonce sesadil moderátora Leoše Mareše z trůnu krále českého instagramu. Ten má o chlup méně sledujících, konkrétněji o 300 tisíc. "Věděl jsem o těch číslech, ale ne že by byl můj cíl ho trumfnout," říká Chlup.

První milion, což je ve světě sociálních sítích velký milník, si ale tvrdě odpracoval. Díky solidní základně sledujících se teď může instagramem živit. A že mu to měsíčně vydělá na pěkné živobytí. "Je to ve statisících, není to v desetitisících," nastínil Chlup.

[chooze:article;value:479535]

​Svět z influencerů doslova šílí a za jednu zmínku či malou reklamu nejenže dobře platí, ale doslova hází věci zdarma. Tomáš Chlup je toho důkazem. "Není mi to úplně vždycky příjemné, protože když jdu do restaurace na jídlo, tak rád zaplatím, takže to i odmítám. Ale když je dobrá nabídka wellness na pár dní, tak to i rád vezmu," popsal Chlup.

Kromě nabídek na spolupráce se to u něj na instagramu jen hemží také zprávami od různých žen. Internetové krásky ale mají smůlu. S partnerkou, se kterou jsou spolu už tři roky, mají dvouletou dcerku a žijí si poklidným životem kousek za Prahou.

[chooze:article;value:472274]

​"Píše mi dost lidí, dost holek, ale úplně to neotevírám. Procházím to kvůli nabídkám, ale přítelkyně to neřeší. Ona ví, že je to v pohodě. Přítelkyně mě přivedla k crossfitu, má posilovnu u nás ve městě, hodně cvičíme, hodně cestujeme, jezdíme na závody, do lázní a dcerka jezdí s námi, takže je hodně aktivní, sociální. Je to super," uzavřel influencer.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.