Svatba nebo početí dítěte. Astroložka řekla, co na Valentýna chystají hvězdy

Z numerologického hlediska je číslo dne šest. "To nám bude v den svatého Valentýna dodávat touhu po lásce, harmonii, vyrovnanosti a spokojenosti. Číslo šest symbolizuje také manželství, mateřství, rodinný život a domácí stabilitu," nastínila numeroložka Hana Černá.

Podle ní má být 14. únor dnem, kdy vykonáme mnoho práce za harmonických okolností. "V oblasti vztahů je to den vhodný pro svatbu, případně i založení rodiny. Můžete navázat i nový milostný vztah. Den přeje i rodinným návštěvám, mohou pomoci usmířit znesvářené příbuzné, protože tento den mohou skončit různé spory," řekla Černá.

[chooze:article;value:539709]

​Láskyplnému dni přeje i znamení Vodnáře, kterým Slunce v tomto období prochází. "To nám dodá citlivost, nezávislost, ale i náladovost. Vodnáři jsou nositelé neobvyklých myšlenek a nechtějí splynout s davem, i když jsou velmi společenští. City Vodnáře jsou silné a Vodnáři jsou schopní pro lásku udělat vše. Takže oslava svátku zamilovaných s partnerem či blízkými může být velmi vydařená a s originálními nápady," podotkla.

Díky četným dvojkám v datu svatého Valentýna jde o den plný citu. "V popředí budou emoce, láska, partnerství, sdružování i diplomacie. Ale při nezvládání emoční stránky může přinést i konflikty. V oblasti materiální je to den vhodný ke koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti," prozradila.

V práci oproti tomu můžete čekat úspěchy. "Den přeje kolektivní činnosti a spolupráci, nabízí nové možnosti, které bychom neměli promarnit. V oblasti zdraví je svatý Valentýn vhodný k návštěvě lékaře, číslo šest totiž pomáhá v záležitostech zdraví," doporučila Černá.

Podívejte se, co vás v tento den čeká podle jednotlivých znamení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.