Svatba, rozvod a hubnutí. Hanka po Výměně změnila úplně všechno

Od natáčení tohoto dílu Výměny manželek uplynulo už několik let a v obou rodinách nastaly razantní změny. Hanka s Honzou se do Výměny přihlásili, aby zjistili, jestli se mají vzít. Hned po Výměně se tak konala svatba s bujarými oslavami. 

Jenže manželství skončilo fiaskem. "Už spolu nejsme, máme po rozvodu. Proběhlo to v poklidu," prozradila redakci TN.cz Hanka s tím, že její život zkrátka nabral jiný směr. Otevřela si i nový salón, ale co se na jejím životě nezměnilo, je závislost na cigaretách. "Stále nepeču, tolik neuklízím a kouřím," doplnila s nadsázkou.

[chooze:article;value:426122]

Na obzoru teď žádný nový muž není, ale Hanka se z toho nijak nehroutí. "Dávám teď dohromady sebe. Konečně mám na sebe čas, vedu aktivnější život, jezdím pravidelně na kole a shodila jsem nějaká kila. Cítím se jako znovuzrozená," zmínila.

​Zůstala tak sama se svým synem Honzou. Ve Výměně řešila, že pořád sedí u počítače. To už je jinak. "Byla bych radši, kdyby seděl u toho počítače, tříská s ním pubertička," nechala se slyšet Hanka. "Mladej dnes v 16 letech vydělává už víc než já a zve mě na výlety," doplnila se smíchem.

Velké změny se dočkala i Adéla s Marcelem, po prvním odvysílání prozradila radostnou novinu, že je těhotná, a tehdy se na miminko moc těšili. Dočkali se a roste jim jako z vody. "Máme třetí holčičku, jsou jí teď dva roky," pochlubila se šťastná maminka. 

[chooze:article;value:426085]

​Na Výměnu vzpomíná ráda, ale u nich doma se kromě narození potomka moc věcí nezměnilo. Marcel, který po natáčení sliboval, že se víc zapojí do chodu domácnosti, podle Adély neustále pracuje. "Je pořád v práci, tak to nejde. Jinak si žijeme pořád stejně, ale máme už dodělané podkroví a trochu se nám rozrostlo hospodářství o tři býky a tři prasátka," podotkla Adéla.

Ve Výměně se řešila i její zlobivá dcera Štěpánka, která se tehdy hodně vztekala. Nyní půjde už do první třídy. "Štěpánka je lepší, už není takový vztekloun a také nám už pomáhá," uzavřela Adéla. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.