Svatba se změnila v peklo. Host si šel zaplavat, útok žraloka nepřežil

Trenér kite-surfingu Felix Louis N'jai byl pohřešovaný od nedělního dopoledne. Po svatbě v Point Reyes v Kalifornii se s několika svatebními hosty vydal kempovat. Při plavání jej měl ve vodě podle svědků napadnout žralok, píše deník The San Francisco Standard.

Ostatní plavci záchranářům vypověděli, že ve vodě viděli velkou kaluž krve. Další svědci pak slyšeli křik oběti. "Můj syn za mnou přišel s tím, že slyšel někoho křičet," řekla listu Samantha Edellová, která v oblasti tábořila se synem. 

Pobřežní stráž pátrání po muži pozastavila po 22 hodinách. "Ráno jsme přerušili pátrání v chladných vodách, pozemní pátrání nadále probíhá," uvedly úřady. Poddůstojník americké pobřežní stráže Hunter Schnabel řekl, že tělo muže zatím nenašli, nemají tedy jak potvrdit, jestli se opravdu jednalo o útok žraloka.

[chooze:article;value:522314]

​Dvaapadesátiletý muž byl oblíbený mezi přáteli i kolegy. "Jeden z nejkrásnějších závodníků včera vstoupil do říše krásy, když oslavoval život v Tichém oceánu a byl umučen nevyprovokovaným žraločím útokem," napsala na sociálních sítích kamarádka Felixe Inanc Inová.

Felix pracoval v Crissy Field Yacht Clubu v San Franciscu. Tam jej měli zbožňovat lidé, které trénoval, i jeho spolupracovníci. "Budeš mi chybět, bratře, jen pár lidí žilo jako ty," rozloučil se na sociálních sítích se svým kolegou Gebi Kites. Felixe popsal jako člověka, který byl vysoce uvědomělý, vyzařoval lásku, vášeň, krásu, důstojnost a nadšení s každým dechem.

Jsou nám blíž, než tušíme. Drony ukazují pohyb žraloků u rušných pláží:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.