Svatební den skončil tragédií. Manželé byli svoji jen necelou hodinu

Obyvatele americké Nebrasky zasáhla obrovská rodinná tragédie. Když si Toraze Davis a jeho manželka Johnnie řekli u oltáře své "ano", ani jeden z nich netušil, že svoji budou pouze necelou hodinu. Dvojice vyšla před kostel, kde se měla vyfotografovat. Místo toho se 48letý Toraze skácel k zemi, uvedl deník The Guardian.

Byl tak převezen do nemocnice, kde zemřel. "Utrpěl zdravotní příhodu, kterou se nedalo přežít," řekla pro web CBS Austin kamarádka ovdovělé Johnnie Jewel Robersonová. Za smrtí Torazeho stála krevní sraženina.

[chooze:article;value:508721]

"Srdce se mu poprvé zastavilo po půl páté, pouhou hodinu od začátku obřadu," pokračovala Jewel. "Byl to nejšťastnější den Torazeho života," dodala. "Viděla jsem na jeho tváři úsměv a to, jak je šťastný," přidala se kolegyně zdrcené Johnnie Monica Millerová.

Rodina a přátelé se okamžitě rozhodli, že musí své kamarádce v těžké životní situaci pomoct. "Opravdu chci, aby ji komunita a my všichni jen podporovali stejným způsobem, jakým to dělá ona sama každý den," dodala Monica. Mimo jiné založili řadu sbírek, ve kterých shánějí finanční i hmotnou pomoc.

Pokažená svatba. Policie z Trebišova zatkla nevěstu krátce po obřadu (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.