Švédské ručně vyrobené kartáče Iris Hantwerk

Švédská značka Iris Hantverk nám padla do oka už na veletrhu ve Stockholmu. Krásné kartáče a smetáky patří do severské kultury a jsou každodenními pomocníky, až už je potřeba rychle zamést kuchyň, očistit boty od sněhu nebo po těžkém dni při koupeli vymasírovat pokožku. Iris Hantverk nás ale přesvědčil i z jiného pohledu. Kartáče se s historií sahající do roku 1970 vyrábí na periferii Stockholmu a co víc, je za nimi ruční práce zrakově postižených řemeslníků. Vše tedy krásně zapadá do naší filosofie a jsme moc rádi, že vám Iris Hantverk můžeme na Terve nabídnout.

Ať už hledáte masážní kartáč do koupelny, přírodní drátěnku na nádobí nebo třeba ikonický severský smeták s lopatkou, Iris Hantverk vás nikdy nezklame. Kvalita ruční práce a léta zkušeností jsou totiž znát a na švédské kartáče se tak můžete vždy spolehnout. Doslova zrají s časem a patří k těm vzácným věcem, u kterých si po letech řeknete, jak dobře a dlouho vám slouží. První vlaštovky už máme skladem, na další se můžete brzy těšit a třeba už pomalu vyhlížet nějaký ten originální vánoční dárek s příběhem.

multikök_2_Kök20162_2_ Kök_2_Kök2016_2_Badrum20164_2_ Badrum2016_2_ Badrum20162_2_ Badborstar_2_ Handdukshängare_2_ Rotfruktsborste_2_Utomhus2016_2_ Utomhus_2_ 1-Singö03-L_2_

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://blog.terve.cz) zde.