Svůdná herečka ze Sex O’Clock o boji s anorexií. S dietami začala už jako dítě

Leonu Skleničkovou mohou diváci znát hned z několika seriálů TV Nova. Objevila se třeba v seriálu Pan profesor a nejvíce zazářila v sérii Sex O'Clock, kde hrála uhrančivou sexbombu. 

Hrát v seriálu s lechtivou tematikou jí nevadilo. "Přišlo mi to vzrušující a jako výzva. Ve světě se takové projekty normálně točí. Co jsme s Vojtou Vodochodským točili za scénu, tak tak ostrou scénu jsem ještě netočila. Bylo to vystoupení z komfortní zóny a velká výzva. Bylo to náročné," popsala natáčení sexuální scény Skleničková.

​Zároveň prozradila, že samu sebe jako nějakou sexbombu nevnímá. "Já jsem svým nejhorším kritikem. Sama sobě jsem perfekcionisticky hodně ubližovala. Prošla jsem si poruchou příjmu jídla," nastínila problémy z minulosti, které ji doteď nějakým způsobem ovlivňují. 

[chooze:article;value:504838]

"Jako malá jsem si v sobě asi vybudovala myšlenku, že musím být perfektní, což mě jednu dobu dost ničilo. Začala jsem držet diety ve 12 letech a kolem 17. roku to vyvrcholilo a uvědomila jsem si, že bych si měla říct o pomoc. Už jsem v pořádku a jsem za to hodně vděčná. Naučila jsem se nebýt na sebe tak tvrdá," ubezpečila moderátorku herečka.

Skleničková si ale uvědomuje, že obtíže by se mohly vrátit. "Pořád je pro mě práce na sobě a na zdraví ukazatelem. Kdybych si toho na sebe nabrala hodně, tak by se v hlavě mohly objevit dřívější myšlenky a vzorce. Ale teď už vím, že by to byl vykřičník, že musím zvolnit. Vím, kam by to mohlo vést," doplnila.

"Soukromí si chci chránit, ale je mi teď moc hezky," odpověděla na otázku, jestli je zadaná. Naznačila tak, že jí je někdo nablízku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.