Sympaťák z Ulice se stane otcem. Manželka mu to řekla vtipným způsobem

[chooze:gallery;value:34488]

​​​Představitel Jiřího Hložánka z oblíbeného seriálu Ulice se stane otcem. Na sociálních sítích se pochlubil i fotkou, kde už má jeho manželka pořádně veliké bříško, termín porodu tedy pravděpodobně bude co nevidět. 

Na svou novou životní roli se Havel těší, je z ní ale maličko nervózní. "Na rok 2024 jsem dostal novou roli. Akorát mi chybí scénář. Ale už se těším na režii!" napsal moderátor Snídaně na instagramu.

[chooze:article;value:518586]

Jeho manželka Bára mu o svém těhotenství řekla originálně. Havel od ní dostal čínský koláček štěstí a v něm schovaný papírek s krásným vzkazem. "Budeš táta," napsala mu. Společně natočili také vtipné video o tom, že oba už rostoucí bříško asi neschovají. "Cítíš to, tady roste," ukázala Bára ve videu na hercovo bříško. "To je kůže. Zrovna ty máš co říkat," odvětil manželce moderátor, když se ve videu ukázala s tím těhotenským.

Pod příspěvky o jejich nastávající radosti se ihned začaly hromadit gratulace od Havlových kolegů. "Tak jestli už i ty, můj filmovej chlapeček, budeš táta, tak já už jsem fakt stará bába vyzobaná... Gratulace," napsala mu herečka Marika Šoposká. "Gratuluju, myslím, že ta role vám bude sedět, oběma. Hezky si vás to malý obsadilo," okomentovala příspěvek Marie Doležalová.

Ondřej Havel se tajně oženil. Podívejte se na video (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.