Syn Putinova ministra chce prorazit na tiktoku. Šéf wagnerovců ho za to zpražil

Jmenuje se Danilo a baví ho zpěv. Za normálních okolností by si ho asi nikdo moc nevšiml. To by ale nesměl být synem jednoho z nejmocnějších mužů Ruska, ministra obrany Sergeje Šojgua.

Pod videi mladého začínajícího zpěváka, který si říká Sheba, se okamžitě začaly objevovat kritické komentáře. "Tohle je utajovaný syn ruského válečného zločince, ministra obrany Šojgua. Zatímco jeho syn si užívá bezstarostný a bohatý život, ukrajinské děti umírají na příkaz jeho otce," stojí v jednom z nich.

[chooze:article;value:507362]

Ruský web upozorňuje i na to, že mladík nezahálel a nové video přidal i v první den ruské války na Ukrajině loni v únoru. Danilo je Šojguův nemanželský syn, kterého má mít s letuškou Jelenou Šebunovovou. Ta se po románku s ruským ministrem obrany stala miliardářkou, a dokonce si koupila honosné sídlo v prestižní moskevské čtvrti. Danilovi tak rozhodně luxus nechybí.

Šojgu se k dětem nikdy nevyjadřuje, schytal za ně ale pěknou kritiku. Šéf ruských wagnerovců Prigožin ho rozhodně nešetřil. "Sakra, nestydíš se za sebe? Proč nechytneš své puberťáky za koule nebo, já nevím, za copánky, aby se uklidnili?" vzkázal mu.

Děti ruských papalášů, včetně těch Putinových, se staly velkým tématem poté, co Rusko rozpoutalo na Ukrajině válku. Ukázalo se totiž, že většina z nich žije velmi luxusní život, a často na Západě, který ale jejich otcové považují za zlo.

[chooze:article;value:508471,507292]

Aby jejich děti studovaly na prestižních evropských nebo amerických školách, už jim ale nevadí. Často tam obývají i velmi drahé nemovitosti.

To je i případ nevlastní dcery ruského šéfa diplomacie Sergeje Lavrova. Šestadvacetiletá žena si před pěti lety zakoupila v lukrativní londýnské čtvrti Kensington byt bez hypotéky v přepočtu asi za 132 milionů korun.

Bezstarostný a velmi luxusní život mají podle některých médií i děti Vladimira Putina, které má mít s milenkou a bývalou úspěšnou gymnastkou Alinou Kabajevovou. Ta s nimi žije ve Švýcarsku a odhaduje se, že vlastní nejméně 20 nemovitostí v celkové hodnotě téměř tří miliard korun.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.