Tajemná dovolená hvězdy z Ulice: Už se tam nikdy nevrátím, říká

Šárka Krausová je mimo jiné i neteří herecké legendy Lukáše Vaculíka. Teď ji můžete sledovat například v seriálu Zlatá labuť. V pořadu Blue Style Experti na cestách zmínila, na jakou dovolenou nejraději vzpomíná, a pořádně tím překvapila. "Jsou to mé koňské tábory, když jsem byla ještě malá," zmínila herečka s tím, že je nemůže dostat z hlavy. 

"Ale kdybych měla vybrat nějakou cestovní dovolenou, tak by to byly asi dovolené s tatínkem v dětství v Thajsku. Když jsem byla malá a jezdili jsme tam, tak jsem byla fascinovaná tím šnorchlováním a podmořským světem. To je tam teda neskutečně nádherné," prozradila Krausová.

[chooze:article;value:541702]

​Přestože na Thajsko má ty nejhezčí vzpomínky z dětství, už by se tam nevrátila. "Pro mě je to opravdu taková vzpomínka na to dětství, co jsem zažívala intenzivně s tátou. Ale vlastně teď v dospělosti, čím jsem starší, tím méně potřebuji cestovat," šokovala herečka. 

I tak má ale svůj cestovatelský sen. "Ráda bych procestovala Itálii. Zajímala by mě Sicílie, protože jsem slyšela, že je hrozně krásná a hlavně proměnlivá, když jedete po tom ostrově. Takže chvilku je to tam zelené, pak vyprahlé a pak jsou tam najednou nějaké zříceniny. Takže vám to dá velký zážitek," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.