Tajemství Italů prozrazeno! Podělili se o trik, jak jíst pizzu a nepřibrat

V Itálii si nejeden Čech dělá hlavu s tím, co jí, aby tolik nepřibral. "Já jsem dřív nechápala, proč jsou Italové tak štíhlí, když tam pořád jedí pizzu a těstoviny," nastínila v pořadu Experti na cestách Lenka Pátek. 

Když ona sama cestovala po Itálii, dostala cennou radu. "Jedna nádherná Italka mi prozradila tajemství, jak konzumovat pizzu. Řekla nám, že ji nesmíme jíst s pivem, ale máme si k ní dát víno. Podle ní je pizza s vínem téměř dietní pokrm," doplnila Pátek s tím, že ona sama tento tip bere s rezervou. 

[chooze:article;value:500691]

​Radou Italky se přesto řídila a s výsledkem byla spokojená. "Já jsem se teď z Itálie vrátila a té pizzy tam bylo hodně. Pila jsem k tomu víno, a co se týče váhy, dopadlo to dobře," směje se obchodní ředitelka.

V pořadu Experti na cestách také prozradila, že tento rok trenduje Kalábrie, což je úplný jih Itálie. "Itálie sama o sobě je nádherná země, o Kalábrii se vždy říkalo, že to je nejchudší část země. Možná to bývalo kdysi, ale v tuto chvíli s tím rozhodně nemůžu souhlasit," uzavřela Pátek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.