Tajemství vánoční písničky Lucie Borhyové: Margita v ní slyší Zagorovou

Je to vánoční zázrak! Štefana Margitu nadchla nová písnička Lucie Borhyové, protože mu připomíná milovanou manželku a legendu české pop music Hanu Zagorovou.

"Já mám úplně husí kůži. Když to poprvé slyšel Štefan, tak mi volal, že se mu to moc líbí a je nadšený. A řekl mi: 'To není možný, ty jak tam chvíli zpíváš a pak přejdeš do té recitace, tak to je, jako kdybych tam slyšel Hanku'," prozradila moderátorka Televizních novin.

[chooze:article;value:475157]

Margitovi ze skladby běhá mráz po zádech. "Moc hezké, strašně příjemný hlas, krásný klid a krásná písnička. Lucka se tomu hodně věnovala. Já jsem byl v té době v Americe, hodně jsme si kvůli tomu telefonovali a diskutovali o tom. A představte si, jsou tam dvě místa, kde mi připomíná Hanku. Takový ten výraz, který Hanka měla, když nezpívala, ale jenom něco řekla. A to tam má dvakrát Lucka. Ta mi potom povídala, že jí to ani nemám říkat, že je z toho úplně hotová," svěřil operní pěvec.

Zní jako Hanička, říká Margita o nové písničce Lucie Borhyové:

"Moc jí to přeju, s Luckou se znám léta už z dob, kdy ji Hanka ještě uspávala," doplnil Margita s odkazem na to, že s Hankou se s Borhyovou vídali už od jejího útlého dětství.

Splněná přání nestojí nic. Podívejte se na videoklip Lucie Borhyové:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.