Tajemství vztahu Besky s Vaculou: Začali spolu bydlet už týden po seznámení

Diváky čeká premiéra třetí řady seriálu Zlatá labuť, kde si zahraje se svým přítelem právě i Besky, která tam ztvární jeptišku. "Setkali jsme se na place, máme tam mezi sebou malinký dialog, bylo to osvěžující, ale úplně jiné. Naštěstí moje role měla být nervózní, takže jsem to mohla vzít tak, jak jsem to cítila," popsala natáčení kuchařka.

Adam má kolem sebe velké zástupy fanynek, Besky to ale zvládá bez problémů. "Žárlivost mě obchází, i když to ve vztazích bývá problém. Já to ale respektuji a fakt ho podporuju. A je to i naopak, Adam mi hodně pomáhá s recepty. Je to taková idylka. Naše důvěra je základ. Já jsem si ho vysnila a jsem velmi šťastná," řekla Beskydiarová.

[chooze:article;value:450564]

​Seznámili se díky televizi Nova. "Je tam jedna úžasná kamarádka, která dala echo o tom, že na natáčení nového seriálu je takový mladý hezký herec. Pak jsme se propojili přes sociální sítě, ale primární impuls byl právě od té kamarádky. Naše první osobní setkání bylo magické. Po prvním pětihodinovém obědě jsme se shodli, že si rozumíme, a za týden už jsme spolu začali bydlet," překvapila kuchařka s tím, že už spolu tím pádem bydlí přes rok.

Nedávno se přestěhovali do vlastního domečku. "Všechno to začalo fungovat a není čas ztrácet čas. Mám 30 roků. Nechci s někým chodit do kina a až pak zjistit, že nechává ponožky všude možně. Momentálně máme bojové podmínky, protože to byl holobyt, takže řešíme přípravu na kuchyňskou linku. Zase jsme v jiné části vztahu a zjišťujeme, jestli se na sebe umíme spolehnout," popsala.

Přestože je vztah téměř idylický, dokáže Adam Besky něčím naštvat. "Já hodně uklízím, všeobecně. Adam se snaží držet ten pořádek, který nastavím. Někdy ho ale není úplně schopný následovat. Občas mi taky bere nabíječku k telefonu," řekla s tím, že jinak je vztah bez problémů a těší se, že jednou spolu založí rodinu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.