Tajnosti končí: Kate bude muset říct pravdu o svém zdraví, tvrdí odborníci

[chooze:gallery;value:22194]

​Británií se nekontrolovatelně šíří spekulace, co se vlastně děje s princeznou Kate. Ta se totiž od lednového zákroku stáhla z veřejného dění. Situaci neuklidnila ani její fotografie s dětmi, o níž vyšlo najevo, že je upravená. Po Velikonocích se má přitom Kate vrátit ke svým povinnostem.

Odborníci na královskou rodinu věří, že v tu chvíli princezna vše vysvětlí. "Myslím si, že bude ohledně svého zdravotního stavu mnohem otevřenější. Vše vysvětlí pravděpodobně při nadcházejících akcích, kde to bude přirozenější," vysvětlila podle portálu Mirror expertka na královskou rodinu Roya Nikkhahová. 

[chooze:article;value:546838]

Podle ní jsou totiž obecně členové královské rodiny sdílnější při osobním setkání. "Něco podobného jsme viděli i u Williama, kterého se lidé na veřejných akcích neustále ptají, jak se má Kate, a vyřizují přes něj princezně pozdravy," podotkla podle deníku Express Nikkhahová. 

"Až se Kate vrátí a bude se účastnit různých událostí, lidé se jí budou na její zdraví ptát. Neříkám, že jim popíše všechno do podrobností a řekne jim, jaký druh operace přesně podstoupila. Myslím si ale, že najde způsob, jak pohovořit o svém uzdravení a o tom, jak vše zvládla psychicky i fyzicky," vysvětlila odbornice.

[chooze:article;value:545762]

Kate i William si prý uvědomují, že se o princeznu lidé bojí. "Oba chápu, že se lidé zajímají o to, co se s ní děje. Je zajímavé, že v posledních týdnech už ji několikrát lidé viděli na veřejnosti, například když šla do farmářského obchodu. To nasvědčuje tomu, že se pravděpodobně chystá být aktivnější," dodala expertka.

Po nemocné Kate se slehla zem. Ani nejbližší nevědí, kde princezna je (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.