Tajný královský spojenec vévodkyně Meghan. Táhnou to spolu roky

Poslušná, nevýrazná, loajální. Taková je princezna Beatrice na první pohled. Za zavřenými dveřmi se z ní ale možná stává rebelka. Zatímco zbytek rodiny se s nimi nebaví, ona je prý s Meghan a Harrym velká kamarádka.

Prozradil je záběr z kontroverzního dokumentu o manželech ze Sussexu, na kterém popíjejí čaj ve Wendy House na windsorských pozemcích. Upozornil na to list New York Post. Dům patří Beatrice, která ho v roce 2010 dostala darem od zesnulé královny Alžbety.

[chooze:article;value:495593]

Princezna se navíc s Meghan poznala dávno předtím, než se vdala za Harryho. Kamarádky z nich udělala Eugenie, mladší sestra Beatrice, která se přátelí s módní návrhářkou Mishou Nonoo. A ta patří do kruhu blízkých přátel Meghan.

"Známe se dlouho, už z dob, kdy jsem ještě nebyla s Harrym. A stále se přátelíme," řekla Meghan před dvěma lety v interview s Oprah Winfreyovou, kterým rozpoutala válku s Buckinghamským palácem.

[chooze:article;value:495022]

Beatrice si to podle zasvěcených nechce rozházet s králem Karlem, u kterého jsou Harry s Meghan v nemilosti, a tak se kamarádstvím nikde nechlubí, píše Daily Mail.

Jedinou kaňkou na jejich vztahu je patrně kritika prince Andewa, otce Beatrice, který je zapletený do aféry pedofilního miliardáře Jeffreyho Epsteina. "Lidé na nás (na něm a Meghan, pozn. red.) mohou najít hodně chyb, ale sexuální delikty do nich nepatří," řekl princ na konto svého strýce. Ani to však Beatrice veřejně nekomentovala.

Harry a Meghan chtějí, aby se jim královská rodina omluvila (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.