Tajný plán Meghan a Harryho. Od rodiny se chtěli odříznout mnohem víc

Princ Harry s manželkou Meghan chtěli začít nový život někde, kde by je lidé znali co nejméně. Už nechtěli žít ve stínu monarchie a přáli si najít místo, kde by unikli pozornosti tisku, který je pronásledoval. Ve svém dokumentu prozradili, že se plánovali přestěhovat na Nový Zéland nebo do jižní Afriky.

K vybraným destinacím pojil prince Harryho a Meghan blízký vztah a navíc by je od Británie dělily tisíce kilometrů. Podle deníku Express žil Harry v jižní Africe v mládí, věnoval se charitativní práci a místní se pro něj stali druhou rodinou.

[chooze:article;value:480844]

Podle webu The News Harry svůj tajný plán odhalil prvně otci Karlovi, tehdejšímu princovi z Walesu. Navíc mladý princ přišel se slovy, že se s Meghan chtějí od rodiny co nejvíce distancovat a nevadilo by jim vzdát se královských titulů.

O den později se o všem dozvěděla média, a tak se rozhodli odjet raději do Kanady. Podle Sussexů nešlo o žádnou náhodu, vévoda s vévodkyní uvedli, že palác mnohdy prozrazoval tajné informace tisku, z čehož nepřímo obvinili budoucího krále Karla.

[chooze:article;value:479889]

Po svém odjezdu žili Sussexové nějakou dobu v Kanadě, poté se přestěhovali do Kalifornie ve Spojených státech, kde založili rodinu a začali nový život.

Harry s Meghan dorazí na korunovaci krále Karla III. Chtějí však omluvu od rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.