Tak to napiš, když to umíš líp, řekl jí manžel. Vytvořila erotický román

Než se dala na dráhu spisovatelky, pracovala Hrachovcová v médiích. "Těch příběhů bylo spousta a mnohdy by vydaly na román. A aby si člověk trošičku vyvětral hlavu, tak jsem se vždycky uchylovala k romantickým příběhům, které končily dobře," řekla.

"Četla jsem ty romantické knížky a říkala jsem si, to je tak hezké, ale ten konec, a žili šťastně až do smrti, to bylo takové divné. Vždycky jsem přišla domů s knížkou a říkala, to je tak divně pojaté. A manžel říkal, tak to napiš, když to umíš líp. A já jsem řekla, no taky, že napíšu," popsala, jak se k psaní dopracovala.

[chooze:article;value:559732]

Od té doby už napsala několik romanticko-erotických knížek. Jejich zaměření napovídají i názvy jako Cena za rozkoš. Ve svých knihách se pak zaměřuje i na to, aby byly uvěřitelné. "Všechny věci, které v knížce jsou, ať už je to létání, ať už je to konzultace s lékařem, ať už je to výchovný problém, tak se to musí vždycky konzultovat s odborníkem," uvedla.

"Pokud má někdo dojem, že si sedne a napíše knížku o Francii a nikdy tam nebyl, tak se to v té knížce pozná," vysvětlila. "Jsem vizuální typ, takže si důsledně dohledám fotografie, dohledám si snímky, ať už lokalit, ale třeba i milostných scén. V hlavě to máte nějak nastavené, ale musíte to popsat," dodala a popsala svůj přístup jako detektivní práci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.