Tak trochu jiné Velikonoce? Prožijte je na slunné pláži s drinkem v ruce!

Nekonečná pohoda na rovníku

Místem stvořeným pro dokonalý odpočinek je ostrov Sal v Kapverdském souostroví u západního pobřeží Afriky. Na Salu svítí slunce po celý rok a dokonce má takovou sílu, že prohřeje i Atlantický oceán. Díky divokým vlnám si tu na své přijdou hlavně milovníci sportů, jako je windsurfing či kitesurfing.

 „Sal je ideálním místem pro všechny, kteří hledají kombinaci plážové pohody, skvělé kuchyně a nočního života. Na Kapverdách se krásně ohřejete už teď, kdy se teploty pohybují kolem 25 °C a v dubnu se pak často šplhají až k 30 °C. I když se jedná o exotickou destinaci, přímým letem se sem dostanete už za pouhých 7 hodin letu,“ říká obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Středomořský Karibik

Skvělou dovolenou v období Velikonoc zažijete na i tuniském ostrově Djerba. Ten je proslulý svými nekonečnými plážemi s tím nejjemnějším pískem, průzračným mořem a hotelovými letovisky. Krom toho všeho nabízí i řádnou porci historie, ať už v malebném městečku Guellale nebo v židovské osadě Er Riadh, kde se nachází jedna z  nejstarších synagog na světě.

„Doporučuji také vyrazit na lodní výlet, který vás zavede na písečný Ostrov plameňáků nedaleko Djerby. Při troše štěstí budete pozorovat delfíny prohánějící se kolem lodi.

Na tomto výletu pochopíte, proč se o Djerbě říká, že má karibský nádech. První let na tento nádherný ostrov se uskuteční už 8. dubna, tedy na velikonoční sobotu,“ dodává Lenka Pátek z CK Blue Style. 

Země pyramid, faraonů a dokonalého odpočinku

Egypt asi není třeba příliš představovat. Tato populární destinace láká každoročně miliony turistů z celého světa na svůj bohatý podmořský svět, dechberoucí historii, nádherné pláže a servis té nejvyšší kvality. Ať už zvolíte plážovou pohodu nebo spíše výlet za poznáním, Egypt vás zcela jistě nezklame. Navíc zde panuje celoročně krásné počasí. „Egypt mě při každé návštěvě zvládne znovu a znovu překvapit. Naposledy to byla pláž Eden island na ostrově Giftun, která splňuje přesně to, co si pod názvem ráj představujete: krásnou pláž s dostatkem soukromí, houpačky přímo v moři a hlavně korálové útesy. Šnorchlovat můžete buď sami pár metrů od pobřeží, nebo se lze vydat s instruktorem na otevřené moře,“ láká Lenka Pátek.

Luxusní dovolená bez kompromisů

Moderní Dubaj, honosné Abu Dhabi, nespoutaný Ras al Khaimah nebo tradiční Sharjah? I když je každý ze Spojených arabských emirátů specifický, jedno mají společné, a to bezstarostnou dovolenu plnou zážitků.

„Přepych a dokonalý komfort moderního světa je v Emirátech provázaný s tradicemi světa starého. Důraz na kvalitu je zde zřejmý na každém kroku a pocítíte ho nejen v místních 4* a 5* hotelech s konceptem all inclusive,“ říká obchodní ředitelka CK Blue Style Lenka Pátek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.