Takhle jste Karla Gotta neviděli. Ivana ukázala soukromou fotku se Charlotte

[chooze:gallery;value:34324]

Ivana Gottová popřála fanouškům zesnulého Gotta krásné Velikonoce a zavzpomínala tak i na svého milovaného manžela. "Milí Karlovi příznivci, přeji vám všem klidné prožití velikonočních svátků, úsměv na tváři, slunce, pohodu a dobré přátelé kolem sebe," sdílela Gottová na instagramovém profilu agentury Karla Gotta.

Podělila se i o kouzelnou fotografii manžela, kterou pořídila, když byla jejich dcera Charlotte malá. "A posílám vzpomínku na jaro 2007," napsala Ivana ke snímku, kde Gott zalévá s dcerou truhlíky s květinami.

[chooze:article;value:542184]

Fanoušky pohled na oblíbeného zpěváka a Charlotte dojal. "Děkuji moc, paní Ivanko. Moc krásná vzpomínka. I vám a holkám krásné Velikonoce," popřál Gottovým jeden z lidí na internetu. "Milá Ivanko, děkuji za přání. I vám a vašim dcerám přeji klidné Velikonoce. Opatrujte se. Děkuji za nádhernou vzpomínku. Máte to moc hezké," přidal se další.

Příznivci zpěváka na něj prý stále myslí a rádi si ho připomínají skrze jeho písně. "Krásná vzpomínka. Vzpomínám téměř každý den. I vám a děvčatům krásné a veselé Velikonoce," dodala jedna z žen. V řadě lidí fotografie vyvolala pocity nostalgie, z tehdy maličké Charlotte je totiž už velká slečna, která brzy oslaví 18. narozeniny.

Objevil jsem Daru a Gottovi hrozil prstem, přiznal hitmaker Zmožek (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.