Takhle se v letadle nesedí! Lidi rozčílil bezohledný cestující

Cestování letadlem se v posledních letech pro většinu lidí stalo běžnou záležitostí. Díky létání dokážou lidé překonat dlouhé vzdálenosti v krátkém čase. Nevýhodou této formy cestování je ale velmi malý prostor, který v letadle většina cestujících má.

Na sociální síti Reddit se objevila fotografie muže, který měl zřejmě pocit, že potřebuje více místa pro jednu ze svých dolních končetin. Pravou bosou nohu si proto opřel o opěrku sedadla před sebou. 

U fotografie byl doplněn komentář s otázkou: "Řekli byste něco, pokud byste tam seděli?". Muž prý takto seděl celý tříhodinový let, píše deník DailyMail.

Příspěvek vyvolal mezi uživateli sociální sítě velkou debatu. V téměř tisícovce komentářů se mnoho lidí shodlo, že to bylo velmi nevhodné chování ze strany cestujícího. 

Do you say something if you’re sitting there?
by u/Qwaymind in ImTheMainCharacter

V dalších komentářích lidé řešili, jak by takovou situaci na místě řešili. "Zeptala bych se, jestli chce namazat nohy," vtipkovala jedna komentující. "Zjistila bych, jestli je lechtivý," navrhl zase někdo jiný.

[chooze:article;value:513263]

​Další komentující by byli k muži drsnější. "Omylem bych vylil svůj nápoj plný cukru," navrhl jeden uživatel. Další komentující je zastáncem pomsty typu oko za oko. "Neřekl bych nic. Jen bych si sundal boty a ponožky, otočil se na stranu a dal si nohy nahoru. Na jeho loketní opěrku. Bonus: Mám diabetické nohy se skvrnitou suchou červenou šupinatou kůží, fialovými prsty a hustými žlutými nehty, které vypadají jako kukuřičné lupínky," popsal detailně jiný muž. 

Našlo se také pár uživatelů, kteří se snažili muže bránit. Tvrdili, že se možná se ženou, která seděla před ním, znal, a v tom případě by to podle nich bylo v pořádku.

V pondělí piloti nevydrželi chování agresivního muže. Vrátili se s ním zpátky na letiště:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.