Moderní bydlení

Takhle svůdná ještě nebyla! Lucie Borhyová uhranula fanoušky v červené róbě

[chooze:gallery;value:34540]

​Lucie Borhyová zveřejnila na sociálních sítích krásný snímek, na němž zapózovala v rudých šatech. "A zase ta červená," napsala k němu. Podle sledujících v nich vypadá naprosto luxusně. "Bohyně," napsala jí jedna z žen. "Luci, tak tady ti to neuvěřitelně sluší," zněl další komentář.

Borhyovou chvála velmi potěšila. "Já jsem byla strašně překvapená, protože nikdy nevíte, jaké reakce to vyvolá. Udělalo mi to teda ohromnou radost," svěřila se moderátorka TN.cz. Za snímkem stojí podle ní dost práce, a proto je ráda, jaké reakce se pod ním shromažďují.

[chooze:article;value:556924]

"Na mém instagramu se sešlo ohromné množství komentářů a hodně lidí na to reaguje, což mě nesmírně těší, protože, když za sebou máte nějaký výsledek práce, který je časově náročný, tak máte radost. Opravdu mě to potěšilo," doplnila Borhyová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Borhyová (@lucie_borhyova)

Podle ní je lidská chvála vzácná. "Na to, jak se lidé obecně málo chválí, tak když se pak objeví tak moc pozitivních komentářů pod tou fotkou, člověka to pohladí na duši," přiznala a doplnila, že i samotné focení bylo skvělé. "Fotilo se mi krásně, protože jsem fotila se zkušeným týmem, se kterým spolupracujeme už několik let, vlastně osm, a už jsme sladění," svěřila se. 

Zdeněk Troška mi řekl, že bych se hodila víc na pláž než do filmu, vzpomíná Borhyová (9/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.