Takové drama Love Island ještě nezažil. Domů jde Natálie, Adri i jejich partneři

[chooze:gallery;value:33609]

​Celý den se na ostrově lásky neřešilo nic jiného než právě vztahy. Oliver s Adrianou vedle sebe září štěstím a vypadá to, že oba konečně našli to, po čem toužili. "S Olím si sedíme takovým způsobem, že to je až neuvěřitelné," řekla Adriana. "Až teď vidím tu tvoji opravdovou energii, až teď vím, kdo je opravdová Adri, a je mi s tebou krásně. Ničeho nelituju," odpověděl Oliver. 

Natálie Kočendová si na ostrově více než kde jinde uvědomuje, jak ji stále mrzí rozchod s Davidem Vitáskem, kterého poznala minulou sezónu reality show. "Kamkoliv jdeme, cokoliv děláme, tak vidím nás dva. Pořád se mi o něm zdá. Teď bychom měli roční výročí. Ale tak stalo se, čas nevrátíš a potřebovalo by to strašně moc práce, abychom si znovu věřili," zmínila Natálie se slzami v očích. 

[chooze:article;value:526124]

​Téměř pohodový den se ale večer zvrhl v nečekané drama. Nejdříve proběhl recoupling, tedy znovusestavení párů. Tentokrát si vybírali kluci a všechny volby byly v podstatě dopředu jasné. Jenže po párování položila každému z nich Zorka záludnou otázku: Který z párů má ve vile nejmenší šanci na nalezení lásky? 

Všichni se shodli na Natálii a Matějovi, což nebylo velkým překvapením, protože jako jediní neměli romantický vztah a prostě si jen zbyli. Jenže drama tím zdaleka nekončilo. Zorka se totiž zeptala Natálie a Matěje, který pár by podle nich měl být na jejich místě. Ti po rychlé vzájemné dohodě označili pár, který je spolu nejkratší dobu, a to Adrianu s Oliverem. "Všichni čtyři končíte," uzavřela díl Zorka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.