Táta tří dětí se pohřešuje přes měsíc: Dcera popsala okolnosti jeho zmizení

Rodina pohřešovaného Radka Bandy umírá strachem. Zmizel už 5. ledna, naposledy ho viděli v centru Brna. Od té doby o něm nikdo nemá žádné zprávy.

Pátrání je zatím marné, jeho dcera Vanesa ale tvrdí, že se podařilo rozklíčovat události osudného dne. "Podle nejnovějších policejních informací a informací od lidí měl můj drahý táta pravděpodobně konflikt v tu noc z 5. na 6. ledna s Ukrajinci v Rocky Baru v Benešově ulici. Po údajném konfliktu se po něm slehla zem," napsala na facebooku.

"Nikdo ho nikde ani v žádném jiném městě neviděl. Jsem přesvědčená jako dcera, že můj táta by mě nikdy tady nenechal samotnou. I v ten večer mi psal naposledy dobrou noc. A ani dědečka a babičku, protože jsou oba dva nemocní. Nebyl den, co by se nám neozval nebo nebyl se mnou, denně mi psal i pětkrát, kontroloval mě pořád," pokračovala zoufalá dcera.

[chooze:article;value:486855]

Banda z domu odešel s peněženkou i telefonem, ten je však nedostupný. Vypadá na 38 až 42 let, měří 190 centimetrů a je obézní postavy. Má černé vlasy, prošedivělé strniště a hnědé oči.

"Prosím o každou možnou informaci, už je to pomalu měsíc a půl, co se můj táta pohřešuje. Jestli jste se 5. ledna večer a v noci pohybovali po Benešově ulici, viděli nebo něco zaslechli o nějaké potyčce, viděli nějaký pohyb, shluk lidí, auto, kam údajně měli někoho násilím odvléct, nebojte se a promluvte, protože tu jde o lidský život a otce tří dětí," uzavřela Vanesa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.