Moderní bydlení

Tatínek se stará o tři děti. Těm Patron dětí pomůže s vybavením do školy

Školní pomůcky každoročně chybí i Půlpánovým, tatínek je totiž samoživitel se třemi dětmi. Rodině pravidelně pomáhá Patron dětí. "Je to takové těžší, dost těžší, ale pracuji, nějaký výdělek tam je, musí mi samozřejmě doplácet na hmotný nouzi a mám na bydlení příspěvky. A sem tam musím požádat o nějaké skutečnosti jako věci do školy, batohy," říká Zdeněk Půlpán, tatínek tří dětí. 

I letos ale Půlpánovi potřebují školní pomůcky. Se třemi dětmi má tatínek velmi napjatý rozpočet. Maminka totiž od rodiny před lety odešla. V podobné situaci jsou ale i další rodiny po celé České republice.

[chooze:article;value:559176]

​Školní pomůcky dětem v nouzi můžete zajistit i vy, zapojte se do pomoci sbírka běží na internetových stránkách www.patrondeti.cz/skola.

"Momentálně čeká na pomoc zhruba přes 300 dětí a budeme rádi, pokud dárci navštíví naše webové stránky, tam najdou univerzální příběh, na který mohou přispět a my to rozdělíme konkrétním dětem," řekla Svatava Poulson, provozní ředitelka charitativního projektu Patron Dětí.

Na školní pomůcky putuje sto procent vybraných peněz, za ty charitativní projekt Patron dětí pořídí třeba sešity, pastelky, ořezávátka prostě všechno, co děti potřebují. Věci poté putují do rodin.

Díky vám se děti do školy zase budou těšit. Od září budou mít na co a čím psát a jejich rodičům spadne obrovský kámen ze srdce. Vzdělání je totiž základem života.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.