Taylor Swift se rozplakala na pódiu. Během jejího turné zemřeli už dva lidé

[chooze:gallery;value:33877]

​Těžké chvíle zažívá v Brazílii popová hvězda Taylor Swift, která na koncertu v neděli večer jen těžko zvládala udržet emoce na uzdě. Její předchozí, páteční, koncert v Riu de Janeiru se totiž proměnil doslova v peklo pro zhruba 60 tisíc jejích fanoušků a teprve 23letá Ane Clara Benevides dokonce přímo na koncertu zkolabovala a následně zemřela. Další velký fanoušek americké zpěvačky, 25letý Gabriel Mongenot Santana Milhomem, zemřel během loupežného přepadení cestou na nedělní koncert.

Za smrtí 23leté Anny zřejmě stojí rekordní vlna veder, která Brazílii postihla, a tragická práce organizátorů koncertu. Podle sestřenice, která s dívkou páteční koncert navštívila, se nejdříve Aně udělalo z horka špatně. Následně utrpěla zástavu srdce a po převozu do nemocnice zemřela, informují brazilská média

59 stupňů a bez vody

Během koncertu byla prý v hale teplota až 59 stupňů Celsia. Když pořadatelé zapnuli pyrotechniku, tak teplota vystoupala ještě výše. Lidem v hale navíc chyběla voda, kterou nakonec některým lidem poskytl přímo zpěvaččin tým a dokonce i Taylor osobně hodila do davu láhev zoufalému fanouškovi. S horkem přitom bojovala i sama zpěvačka, na které byla během tříhodinového koncertu patrná únava a vyčerpání.

[chooze:article;value:523788]

​Sobotní koncert nakonec zpěvačka jen hodinu před začátkem zrušila z obavy o zdraví svých fanoušků. Na pódium se tak vrátila až v neděli večer a bylo to pro velmi těžké, informuje web Daily Mail. Svým fanouškům poděkovala za to, jak zvládli nepřízeň počasí. Během nedělního koncertu totiž naopak pršelo, což ovšem lidem vadilo mnohem méně než páteční horko.

Píseň pro Anu

Během nedělního koncertu také vyjádřila úctu své zesnulé fanynce Aně a speciální pro ni zazpívala emotivní skladbu Bigger Than the Whole Sky (v překladu Větší než celé nebe). V textu písně se mimo jiné zpívá: "Sbohem, sbohem, sbohem. Byla jsi větší než celé nebe. Byla jsi víc než krátký čas... A nikdy nepoznám, co bys mohla být, byla bys, cos měla být...". 

Píseň zpěvačka zahrála na pianu a během zpěvu bylo slyšet, že bojuje s emocemi. Od piana následně odcházela se slzami v očích a do publika poslala vzdušný polibek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Autumn Kennedy (@tstourtips)

Více se ale k smrti své fanynky na samotném koncertě nevyjádřila, na Instagramu předtím uvedla, že to nezvládne. "Ani nedokážu popsat, jak jsem z toho zdrcená. Mám jen velmi málo informací kromě toho, že byla neuvěřitelně krásná a příliš mladá. Nebudu o tom schopná mluvit z pódia, protože když se na to pokusím jen pomyslet, přemůže mě žal," vysvětlila zpěvačka.

Další mrtvý a spousta okradených

Ane bohužel nebyla jedinou fanynkou, která tragicky zemřela. 25letý Gabriel byl ubodán na pláži Copacabana jen pár hodin před koncertem, na který mířil. Na ruce zesnulého byl stále náramek, kterým se fanoušci Taylor označují, informoval deník The Sun. Policie už zadržela tři podezřelé. V okolí stadionu byla také hlášena řada dalších přepadení, která se ovšem naštěstí obešla bez obětí. Někteří fanoušci na sociálních sítích psali o tom, jak se museli před lupiči ukrývat v okolních restauracích. 

Americká zpěvačka patří mezi největší hvězdy současnosti. V září naprosto dominovala na cenách MTV. Podívejte se, které kategorie ovládla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.