Taylor Swiftová středem pozornosti. Na zápas letěla přes půl světa, odhalila emoce

[chooze:gallery;value:34757]

Velké vítězství slaví tým amerického fotbalu Kansas City Chiefs, který ve finále americké fotbalové ligy Super Bowl porazil v těsném boji tým ze San Francisca. Elitní tým porazili Chiefs v prodloužení, po většinu zápasu přitom za San Franciskem zaostávali.

Super Bowl je v USA nejprestižnější sportovní událostí roku. I tak ale letošní finále zastínil příběh hráče Kansas City Chiefs Travise Kelceho. Hvězda týmu zazářila na hřišti přímo před očima své světoznámé přítelkyně.

[chooze:article;value:532064]

Kelceho totiž dorazila podpořit americká zpěvačka Taylor Swiftová, která s fotbalistou randí od loňského října, o jejich vztahu se však šeptalo už od června, kdy Kelce zpěvačku navštívil na jejím koncertě. Na zápas v Las Vegas letěla Swiftová přes půl planety, dorazila přímo z koncertu v Tokiu.  

Pro hvězdný pár jde o další velkolepý úspěch. Před týdnem totiž Swiftová excelovala na udílení cen Grammy, kde získala své čtvrté ocenění za nejlepší album roku. Vybojovala ho svou úspěšnou deskou Midnights, která vyšla loni. Stala se tak první zpěvačkou, která tuto cenu získala čtyřikrát, a to za alba Fearless, 1989, Folklore a loňský Midnights, uvedl portál People.

Vztah Kelceho a Swiftové ovlivnil i zpěvaččinu tvorbu. Na svém předvánočním koncertu poupravila část své písně Karma tak, aby odkazovala na Kelceho, kterého ve skladbě označila jako "kluka z Chiefs". Od října také Swiftová nosí náhrdelník, na kterém má napsáno číslo 87, což je Kelceho číslo dresu.

Okolo Swiftové se však v poslední době v USA vznáší i řada kontroverzí. Zpěvačka je známá tím, že své fanoušky, tvořené zejména mladými ženami, pobízí k většímu zájmu o politiku a volby. Její výzvy v minulosti zabraly a ve Spojených státech výrazně přibylo registrovaných voličů.

[chooze:article;value:540381]

V konzervativních kruzích se v posledních týdnech šíří domněnky, že zpěvačka podporuje současného prezidenta Joea Bidena, i když sama nikdy žádnému kandidátovi podporu nevyjádřila. Jedna z konspiračních teorií dokonce spojuje Bidena, Swiftovou a vítězství Chiefs, které někteří považují za zmanipulované.

To vyústilo v sérii útoků na zpěvačku i jejího partnera. "Joe Biden pro Taylor nikdy nic neudělal a nikdy ani neudělá. Nedává smysl, aby se obrátila zády ke mně, když jsem jí a mnoha dalším umělcům zajistil vysoké příjmy zákonem o modernizaci hudby. Navíc mám celkem rád jejího přítele Travise, i když je nejspíš liberál a nemůže mě vystát!" stěžoval si podle portálu Politico na své sociální síti Truth prezidentský kandidát Donald Trump.

Na Super Bowlu ani letos nechyběla tradiční show v poločase, při které vystupují největší hvězdy showbyznysu. Tentokrát před stadionem plným lidí vystoupil jako hlavní hvězda zpěvák Usher, zazpívala ale také Alicia Keys, will.i.am nebo Ludacris, píše NPR.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.