Těhotná herečka zemřela při hrozivé autonehodě. Kolegové jsou zdrceni

Herečka zemřela 15. května, dva dny poté, co v autě jela se svými dvěma syny i synovcem a havarovala. Všechny tři děti jsou zraněné. Řidič, se kterým se Houghová srazila, už přiznal, že nehodu způsobil nebezpečným řízením, informovala stanice Sky News.

Osmatřicetiletá herečka byla v 18. týdnu těhotenství. Její kamarád přes službu GoFundMe začal sbírat peníze pro pozůstalou rodinu, vybralo se už přes 50 tisíc liber (asi 1 400 000 korun).

[chooze:article;value:510048]

Herec Paul Danan, který s Houghovou vystupoval v seriálu Hollyoaks, na herečku zavzpomínal na instagramu. Na sociální síti sdílel její fotku. Napsal k ní: "Právě jsem se dozvěděl tu nejvíc šokující zprávu, jakou jsem za poslední dobu slyšel. Další dobrá kamarádka, která byla tak výjimečným člověkem, bohužel zemřela."

View this post on Instagram

A post shared by Paul L Danan (@pauldanan)

Nebyl ale jedinou hvězdou oblíbeného britského seriálu, kterou smrt zasáhla, upozornil web deníku Daily Mirror. "Je mi moc líto, že jsme přišli o Frankie," napsala v komentářích herečka Helen Nobleová. "Nemohu uvěřit, že zemřela. Byla strašně výjimečný člověk," dodala.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.