Tělo dal do sudu a ten zabetonoval pod domem. Muž si odpyká 13 let ve vězení

Pětatřicetiletý Ján Sedlák se u soudu k vraždě přiznal. Popřel ale, že by ji jakkoli dopředu plánoval. Podle obžaloby měl čin spáchat s partnerkou zavražděného. Tehdy 18letá matka se třemi dětmi u něj prý hledala pomoc. U soudu vypověděla, že neměla peníze ani na pleny.

Údajně měla nejprve oběti přidat do jídla tablety Dithiadenu. Vrah pak jejímu partnerovi, svému bratranci, nožem zasadil smrtelnou ránu, tělo ukryl do sudu a ten zakopal pod podlahu sklepa.

[chooze:article;value:454173]

U soudu ale oba obvinění popřeli, že by měla žena s vraždou cokoli společného. Hrozilo jí více než 10 let za mřížemi, nakonec ji soud kvůli nedostatku důkazů zprostil obžaloby. Oba muži se kvůli ženě často hádali. Jejich rvačku dokonce musela v minulosti řešit i policie.

V osudný den byl podle vlastních slov vrah pod vlivem alkoholu z předchozí oslavy. Svému bratranci chtěl domluvit, jelikož bez jeho peněz by prý neměla žena s dětmi ani co jíst. Nůž si s sebou prý vzal jen jako případnou obranu.

Když ho ale uviděl, zmocnil se ho vztek. Od soudu nakonec odešel s trestem odnětí svobody na 13 let. Sud s tělem policisté objevili teprve předloni díky tipu z drogového podsvětí. Dům totiž mezitím změnil majitele a noví obyvatelé o tom, co strašného se pod jeho základy skrývá, neměli ani tušení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.