Tělo nalezené na Novém Zélandu patřilo nadějné české tanečnici

Tělo nalezené 1. září na Novém Zélandu patřilo choreografce a performence Natálii Podešvové, napsal server operaplus.cz. Natálie měla vystudované učitelství pro první stupeň na Univerzitě Palackého. Studovala také na pražské HAMU, kde se věnovala pantomimě, fyzickému divadlu a současnému tanci.

Před třemi roky byla vybrána mladými kritiky z projektu Be SpectACTive! do programu České taneční platformy 2021. Natálie byla tehdy oceněna za studentský projekt na téma sebepoškozování pod názvem Effugio. Vystupovala také v řadě divadelních pohádek.

[chooze:article;value:520403]

Zmizení Natálie nahlásil její přítel poté, co se 28. srpna nevrátila z túry. Novozélandská policie vyhlásila pátrání a následně potvrdila, že byla nalezena mrtvá po autonehodě. "Tělo patřilo 32leté Češce. Příčina nehody se nadále vyšetřuje," doplnila policie.

Velkému neštěstí nemohou uvěřit přátelé a známí tanečnice, na sociálních sítích litují ztráty tak mladého života. "Já ji milovala, byla mi před půlrokem na narozeninách," napsala Leona na facebooku. "Je mi to líto. Škoda mladé, krásné a talentované tanečnice," doplnila Marcela.

Turisté našli v Tatrách kusy lidské kostry. Mohla by vysvětlovat roky starou záhadu (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.