Tenhle krok Harryho vyjde draho. Rodina už mu nikdy neodpustí, varuje expertka

[chooze:gallery;value:34030]

​Objevily se spekulace o tom, že princ Harry připravuje druhou knihu o svém životě v královské rodině. Podle expertky na britskou monarchii Pandory Forsythové by to však mělo pro Sussexy fatální následky, co se týče vztahů s rodinou.

Ničivé důsledky by umocnil fakt, že král Karel III. a princezna Kate v tuto chvíli zápasí s rakovinou. Harry by tak prý zpřetrhal poslední pouto, které s příbuznými má. "V zásadě by se tím vrhli pod autobus, pokud jde o jejich důvěryhodnost. Pravdou je, že by si to i tak mnoho lidí přečetlo, takže pokud touží po penězích, je to určitý způsob, jak je získat," popsala podle britského deníku Express Forsythová.

[chooze:article;value:557557]

Už první kniha princi přinesla jmění. "Když vezmeme v potaz, že jsou nyní finančně nezávislí, neboť princova první kniha s názvem Náhradník si vedla zpočátku tak dobře, nevidím důvod, proč by to udělali," upozornila odbornice na královskou rodinu.

Podle informací britského listu Daily Mail princ díky své první knize vydělal téměř 22 milionů liber (v přepočtu 638 milionů korun). Po vydání výbušných memoárů se ovšem Harryho vztahy se zbytkem rodiny ocitly téměř na bodu mrazu.

Harry svými slovy ranil nemocného krále. Vše mělo být jinak, tvrdí princ (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.